KALİTE’den Ödün Vermeden ve ZAMANINDA…

Özaydın Madencilik, kurulduğu 2008 yılından itibaren son derece dinamik ve atılımcı bir kurum olarak, taahhüt sektörü içerisinde özellikle altyapı projelerinde uzmanlaşmıştır. Faaliyet alanı içerisinde, Yollar, Otoyollar, Hidroelektrik Santralleri, Rüzgar Enerji Santralleri, Büyük Ölçekli Altyapı Projeleri, Köprüler ve Köprülü Kavşaklar, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistemleri, Barajlar, Göletler, Su İletim Kanalları, Su Yapıları ve Aç-Kapa Tünel İnşaatları gibi projeler yer almaktadır. Ayrıca madencilik ve prefabrik altyapı elemanları üretimi sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.

        Özaydın Madenciliği sektöründeki diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerinden biri, Türkiye’nin altyapı alanında uzmanlaşmış önde gelen müteahhitlik firmaları arasında yer alarak taahhüt edilen projeleri kaliteden ödün vermeden ve zamanında, çevre ve iş güvenliği kuralları dahilinde işveren İdareler ile uyum içinde eksiksiz olarak tamamlamasıdır. Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde, 2010 yılında alınan ISO 9001:2000 , ISO 14001 VE OHSAS 18001 belgeleri ile de Özaydın Madenciliğin kalitesi tescillenmiş olup, firmamızın bir adım önde olması sağlanmıştır.

Özaydın Madenciliğin hedefi Türkiye’nin en büyük inşaat firmaları arasına girmektir.Son üç yıl içinde, toplam bedeli 100 Milyon ABD Dolarını geçen onlarca projeyi başarıyla tamamlamış olan firmamız, konusunda uzmanlaşmış 300’ü aşkın personeli ve güçlü makine parkıyla yoluna devam etmektedir.

İlerleyen süreçte ise faaliyet gösterilen alanlarda, uluslararası finansmanı mümkün projeler üzerinde çalışılması, yerli ve yabancı gruplarla iş geliştirme ve iş ortaklıklarının kurulmasını hedeflenmektedir.

Bandırma Hafriyat, Bandırma hafriyat nakliyat, Bandırma hafriyat nakliye